Будівництво басейнів під ключ

збудувати басейн під ключ Україна

Будівництво басейнів під ключ – технологічно складний комплекс робіт, виконується на основі робочого проекту та включає кілька етапів. Починається будівництво басейну з підготовки котловану, опалубки та заливання чаші (у разі бетонних конструкцій), після цього проводиться обробка чаші та монтаж обладнання.

Компанія Modern Pools спеціалізується на будівництві басейнів під ключ, а саме: громадських, спортивних та приватних басейнів. Також у нас можна замовити:

➡️ пластикові (поліпропіленові),

➡️ басейни з бетону,

➡️ композитні,

➡️ СПА джакузі,

➡️ басейни з піску,

➡️ чаші з різними типами переливу,

➡️ будівництво водних комплексів та аквапарків.

В якості оздоблювальних матеріалів є можливість запропонувати широкоформатну керамічну плитку, керамограніт, дріб-мозаїку та плівку ПВХ.

Етапи будівництва відкритих басейнів включають:

Планування (складання технічного завдання)

Етап, на якому формуються функції та цілі майбутнього басейну, враховуються максимальні експлуатаційні навантаження, розраховуються показники рентабельності. Планування включає в себе:

➡️ обґрунтований вибір локації будівництва;

➡️ визначення типу конструкції чаші;

➡️ концептуальне зонування;

➡️ визначення параметрів обладнання та основних матеріалів.

Після закінчення першого етапу формується кошторис проекту та приймається рішення про будівництво басейну.

створення бетонного басейну
Переливний бетонний басейн із плівкою Буковель 21х6.5

Дизайн:

➡️ підбір матеріалів для оздоблення;

➡️ візуалізація чаші штучної водойми та її розмірів;

➡️ ландшафтний дизайн прилеглої до водного простору території.

В результаті замовник одержує ескізний проект басейну.

Проектування:

➡️ архітектурне проектування басейну та прилеглої території;

➡️ технологічні проектні рішення систем водопідготовки, електропостачання, вентиляції, опалення та кондиціювання;

Будівництво чаші, оздоблення, монтаж обладнання:

Будівництво чаші басейну починається з підготовки котловану професійною технікою або вручну (при невеликих розмірах чаші або у випадках неможливості використовувати механізми). Після виїмки ґрунту котлован готують до заливання бетоном або монтують збірну чашу.

Поруч із чашею будується технічне приміщення для розміщення основного обладнання (насосне, фільтрувальне та обладнання для нагрівання та дезінфекції води).

За готовністю бетонну чашу обробляють керамічною плиткою, мозаїкою або покривають лайнером. Збірні конструкції резервуарів йдуть виключно у зв'язці з лайнером. Нержавіюча сталь у басейнах, як правило, не покривається.

Під час наповнення чаші можна займатися облаштуванням обхідних доріжок і прилеглих до басейну зон.

Бетонний басейн із плівки Яремча 8.3х3.6
Пластиковий басейн Київ Побудувати

Пуско-налагоджувальні роботи, навчання з експлуатації:

Перш ніж здати об'єкт в експлуатацію, фахівці Modern Pools запускають басейн у роботу, підключають та тестують роботу обладнання. Після цього передають об'єкт замовнику, разом з цим проводять інструктаж з використання обладнання, пояснюють нюанси з догляду та очищення.

Сервісне обслуговування та ремонт об'єкта включають:

➡️ промивання фільтра;

➡️ очищення дна та стінок басейну;

➡️ контроль роботи електрообладнання;

➡️ контроль за показаннями автоматичної станції дозації, ультрафіолетової установки;

➡️ контроль роботи всього технологічного обладнання;

➡️ запровадження необхідних хімічних препаратів для стабілізації складу води;

➡️ контроль за показаннями хлору, pH та температури;

➡️ чищення префільтрів насосів;

➡️ чищення компенсаційної ємності.

Modern Pools надає також послуги з ремонту та реконструкції басейнів.

Від чого залежать вартість та терміни будівництва басейну:

На вартість та терміни будівництва басейну впливають:

➡️ відкрита або закрита територія, а також вільний або обмежений простір;

➡️ можливість роботи професійної техніки (трактора, екскаватора тощо);

➡️ вид та якість оздоблювальних матеріалів (плівки, плитки, нержавіючої сталі);

➡️ обладнання, що використовується - виробник, потужність і т.д;

➡️ тип переливу та габаритні розміри резервуара;

➡️ умови виконання робіт;

У середньому будівництво приватного басейну з комплексом робіт “під ключ” займає близько 3 місяців, громадського – від 6 місяців і довше. У випадку громадських басейнів терміни виконання затягуються через неспішне прийняття та погодження технічних рішень на проміжних етапах реалізації. Фінансування громадських проектів теж залежне, що також може спричинити затримку у своєчасному виконанні.

Звертайтесь до нас! Звертайтесь до професіоналів!

Переглянути наші товари:

Дізнатись детальніше:

Переглянути наші роботи:

Залишилися питання? З радістю відповімо!

Будівництво басейну — це процес, який включає в себе зведення підлоги, укладання фундаменту та заливання бетону, встановлення стін і посилення їх сталевими стрижнями. Він також складається зі складання підлогового покриття та інших аксесуарів, таких як водоспади або фонтани.

Будівництво басейнів – це сфера послуг, яку пропонують професіонали. Тому створенням штучного водоймища мають займатися ті, хто має можливість забезпечити високий рівень сервісу. На цьому етапі у гру вступають компанії з будівництва басейнів.

Хоча побудувати басейн виглядає досить зрозумілим заняттям, але насправді це надзвичайно копіткий процес. Процес створення водного красеня включає всі етапи: від земляних робіт до завершення та здачі під ключ.

Процес можна поділити на п'ять основних етапів. Це підготовка майданчика, земляні роботи, фундаменти і опалубка, облаштування та нарешті оздоблення. Час, необхідний для створення об'єкта, залежить від розміру та типу резервуара, що будується. Особливо коли йдеться про компанії, що займаються будівництвом басейнів, ми стикаємося з багатьма альтернативними варіантами. Тут потрібно звернути увагу на вибір правильної компанії.

Будь-яка ситуація, яка може становити небезпеку при будівництві басейну, повинна бути попереджена. Враховуючи, що діти ходять купатися разом із дорослими, слід передбачити конструкції, що виключають заподіяння шкоди дітям. Повинні бути виконані потрібні процедури ізоляції чаші басейну.

Які фактори слід враховувати під час будівництва басейну?

У сучасних умовах, коли на перший план виходить якість штучних водойм, ми стикаємося з безліччю різних факторів. На даний момент той факт, що ви можете отримувати професійні послуги з будівництва басейнів, дає дуже важливу перевагу.

Будівництво басейну має бути сплановано дуже ретельно та ефективно. Звісно, першим кроком є вибір правильного дизайну. Приймаючи рішення в першу чергу слід враховувати, чого ви хочете та особливості території, де ви плануєте розміщувати водну чашу.

Сьогодні існує безліч різних варіантів, включаючи криті та відкриті басейни. Кожна модель резервуара має свої переваги та недоліки, які необхідно враховувати при виборі типу, що найбільше підходить для ваших потреб. Тому вкрай важливо, щоб ви взяли участь у всебічному дослідницькому процесі, перш ніж створювати штучне водоймище.

Як відбувається процес будівництва басейну?

Все починається з очищення території, на якій буде збудовано басейн. Це включає видалення існуючої рослинності та верхнього шару грунту, а також вирівнювання ділянки з ухилом від передбачуваного розташування водного резервуара. Якщо ви плануєте використати існуючу терасу або патіо, її слід видалити перед початком роботи над новим проектом басейну. Якщо на вашій ділянці є дерева, які знаходяться досить близько, щоб дістатися до вашого саду, але недостатньо близько, щоб фахівець з видалення дерев міг їх безпечно видалити, ви можете подумати про їхнє обрізання, щоб вони не заважали вашій новій споруді.

Проект будівництва басейну включає в себе деякі плани ландшафтного дизайну. Процес будівництва не простий і вимагає багатьох кроків, від планування та проектування до фактичного будівництва. Є кілька різних типів резервуарів, які можна побудувати, в тому числі в землі, над землею і навіть з прозорими акриловими стінками. Перед тим, як приймати рішення про будівництво будь-якого типу басейну, слід проконсультуватися з професійними майстрами. Тому що вони зможуть провести вас через усі необхідні кроки та переконатися, що ваш об'єкт побудований правильно. Таким чином, ви можете підписати проект, який буде відповідати вашим очікуванням.

Штучні водойми завжди здаються чудовим доповненням до будь-якого будинку. Але їхнє будівництво може бути дуже великим проектом. Найголовніше, що потрібно враховувати при будівництві — басейн повинен бути безпечним. При цьому необхідно враховувати безліч факторів, у тому числі форму та розмір чаші. Ще більше інформації ви можете дізнатись у нашій статті про будівництво стаціонарних басейнів.

Переглянути наші товари:

Дізнатись детальніше:

Переглянути наші роботи:

Види басейнів під ключ

Бетонний басейн під плівку

Бетонний басейн (з лайнером)

Чаша з бетону обклеєна лайнером - це форма і дизайн без обмежень створені на десятиліття.

побудувати пластиковий басейн під ключ

Пластиковий басейн (поліпропіленовий)

Виготовляємо з якісного німецького поліпропілену. Ідеальне співвідношення ціна-якість.

композитний басейн під ключ

Керамо композитний басейн

Готові рішення під ключ від європейського виробника

Пісочний басейн під ключ

Пісочний басейн (піщаний)

Новинка - піщаний басейн з гальки, відчуття справжнього пляжу у вас вдома.

спа джакузі басейн під ключ

Джакузі (Гідромасажні СПА)

Басейн з функцією гідромасажу та підігрівом, СПА Гідромасажні ванни для релаксації та оздоровлення.

Не знайшли, те що шукали?

Отримайте безкоштовну консультацію з будь-якого питання, що Вас цікавить.

Форма зв'язку