Терасна дошка для басейну

⚪ тривалість експлуатації 30 - 50 років, висока міцність та стійкість до механічних деформацій

⚪ стійкість кольору до 20 років, теплостійкість від -120 до +80 градусів

⚪ простота установки, не вимагає догляду, безпека (група горіння Г2)

Купити терасну дошку по цінах виробника

Терасна дошка – чудова альтернатива вуличному облицювальному підлоговому покриттю такому як камінь, плитка чи керамограніт. Терасна дошка (або декінг) – настил у вигляді планок. Гарний зовнішній вигляд сприяють її використанню не тільки як настилу при облаштуванні присадибних територій.

Декінг знайшов застосування у:

🔵 оздобленні місця біля басейнів, штучних водойм, ставків, на причалах, пірсах;

🔵 створенні терас, альтанок, патіо;

🔵 використанні як підлоги на відкритих майданчиках ресторанів, барів, кафе, в мансардах, на ганку, верандного покриття;

🔵 спорудженні доріжок у саду, парканів, огорож;

🔵 облицюванні сходів;

🔵 спорудженні дитячих майданчиків та ігрових зон.

Бажаєте правильно вибрати та купити терасну дошку для басейну?

Залиште свої координати для зв'язку!

Або скористайтеся формою зворотного зв'язку, яка розташована справа снизу экрана

Декінг — це ідеальний матеріал для застила терас заміських котеджів, садових доріжок та простору навколо закритих та відкритих басейнів, внутрішніх дворів елітних ресторанів та кафе.

На ринку України терасна дошка представлена трьома різновидами:

🔵 масивом. Це з натурального дерева дошка, яка оброблена особливими сумішами для вогне- та біозахисту, відштовхування вологи. Завдяки такій обробці, настил не схильний до несприятливого впливу вологи, світла, температур, а відповідно до утворення цвілі, грибка, комах-шкідників. Перевагою цього виду безсумнівно є декоративність. У дизайнерському проекті дерево виглядає статусно.

🔵 термодеревиною. Це лісоматеріал, який піддається специфічній обробці високою температурою (від 125 до 190С), у результаті змінюється її структура. Матеріал стає міцним, у 5 разів зменшується вологопоглинання, а після монтажу настил більш рівномірний.

🔵 дерево-полімерним композитом (ДПК). Це комбінація деревного борошна та полімерів з адитивами, тобто поєднання переваг натурального дерева та ПВХ. Композит надійний і довговічний матеріал, не потребує особливого догляду, характеризується різними фактурами та відтінками.

Фахівці MODERN-POOLS упевнені, що саме за композитною терасною дошкою майбутнє ринку облицювальних покриттів та будівництва. Цьому сприяють поєднання демократичної ціни, естетичного вигляду та чудові технічні характеристики. Тож сьогодні ми звертаємо увагу на декінг Holzdorf.

Терасна дошка Holzdorf для басейну

Терасна дошка Holzdorf

Терасна дошка Holzdorf – це поєднання дерево-полімерного композиту та ПВХ у пропорції 50/50 від українського виробника. За якістю та властивостями декінг Holzdorf перевершив аналогічну продукцію від більшості європейських виробників. Наприклад, відсоток відхилення розмірів дошки не перевищує 1% при знаходженні у воді.

Композитна терасна дошка Holzdorf була створена, щоб відповідати найвищим вимогам: механічна міцність; високий опір до впливу сонячного світла; збереження всіх властивостей при значних перепадах температур, підвищеної вологості та дії атмосферних опадів; протистояння впливу мікроорганізмів і гниття.

Терасна дошка HOLZDORF виготовляється в Україні, з деревини і високоякісного полівінілхлориду (ПВХ - суміш кухонної солі та етилену) по ліцензованій австрійській технології на європейському обладнанні. Більшість композитної терасної дошки, представленої в Україні, містить в якості полімеру поліетилен. А ось ПВХ, в порівнянні з поліетиленом, має набагато кращі показники за такими параметрами як: екологічність, горючість, щільність, стійкість до впливу ультрафіолету.

ISO-1170x384-1.webp

Композитна терасна дошка HOLZDORF – справжнє ноу-хау в області будівельних і оздоблювальних матеріалів, що поєднує в собі кращі характеристики природних і синтетичних компонентів. Встановлюйте нашу терасну дошку з композиту на причал, майданчик навколо басейну, доріжки в саду або красиву альтанку, обрамивши її декоративною огорожею.

Терасну дошку Holzdorf можна використовувати в різних ситуаціях і для різної місцевості: як огорожу для будинку, незвичайну декоративну складову, елемент зонування, при облицюванні дитячих майданчиків і простору навколо басейнів та інше.

Якісна терасна дошка дешево коштувати не може. Аналогічну дошку, подібну за складом і якістю HOLZDORF, випускають лише деякі підприємства в Європі. Але вартість європейського декінгу схожої якості набагато вища, ніж ціна терасної дошки, яку Ви можете купити у нас.

Основні переваги терасної дошки Holzdorf:

🔵 тривалість експлуатації 30 – 50 років;

🔵 стійкість кольору до 20 років;

🔵 гідрофобність. Після доби перебування у воді набухання становить трохи більше 0,6%;

🔵 теплостійкість (від -60 до +80 градусів, а короткочасна термостійкість до -120 градусів);

🔵 екологічність. Не включає хімічних домішок, формальдегідів та свинцевого стабілізатора.

🔵 висока міцність і стійкість до механічних деформацій. Виносить вертикальне навантаження на одиницю площі до 550 кг/м.кв., а на точку – 200 кг/м.кв.;

🔵 стійкість до появи грибка та цвілі;

🔵 простота установки. Настил можна змонтувати самостійно, для монтажу немає потреби у спеціальній техніці, а за допомогою унікальної системи «шип-паз» настил після збирання безшовний;

🔵 не вимагає особливого догляду та обходиться без додаткового реставрування;

🔵 висока надійність до дії агресивних речовин (кислота та луг) і не потрібна в особливому захисті на зразок просочення, ґрунтовок, фарб;

🔵 гарантія від виробника – 5 років;

🔵 безпека. Група горіння Г2.

Купити терасну дошку HOLZDORF:

Терасна дошка купити

Терасна дошка для басейнів HOLZDORF

162х24х2400мм Тип Д, Классік

Терасна дошка Gamrat для басейну

Пошук найкращих рішень постійно супроводжує людство. Не став винятком і сегмент террасних систем. Альтернативою натуральному дереву по праву можна вважати композитний матеріал, який поєднав у собі надійність, довговічність та привабливість.

Сьогодні ми хочемо вам запропонувати композитну терасну дошку Gamrat, особливість якої - сучасність та інновації. У виробництві декінгу Gamrat використовується технологія подвійної екструзії, що є запатентованою технологією та забезпечує незмінність форми та кольору продукту.

Терасна дошка Gamrat з композиційного матеріалу на основі деревини — це сучасний продукт, який досконало імітує деревину, який ідеально вписується в дизайни сучасних і традиційних будинків. А також повністю виправдовує себе як будівельний матеріал для облаштування тераси, платформи, балкона, місця для прогулянок чи територій навколо басейнів тощо.
Експлуатація декінгу з деревно-композитного матеріалу дуже проста та не вимагає складних сервісних процедур — не шкодить їй сніг, дощ чи сонце. Завдяки цим ознакам, роками ми можемо радіти незмінності форми та естетики нашої тераси. Продукт був створений з думкою про людей, які цінують зручність, елегантність виконання, а також комфорт в користуванні протягом багатьох років.

Терасна дошка GAMRAT ціна

Терасна дошка Гамрат з композиційного матеріалу на основі деревини характеризується незвичайною механічною витривалістю та стійкістю до високих і низьких температур. Не гниє, не деформується та не має скабок, а перш за все легка в монтажі, експлуатації та чищенні.

Gamrat — поєднання надміцного ПВХ (45% чистого ПВХ), деревного борошна (45% деревного борошна високої якості), 10% добавок, які покращують параметри виробу. У хімічному складі не містяться леткі сполуки або важкі метали, наприклад, ртуть та свинець.

Поєднання характеристик дерева та пластику створює довговічний матеріал з високими експлуатаційними характеристиками без потреби технічного обслуговування у вигляді мастила, фарбування та інше. А стійкість до мінливих погодних умов, впливу води, грибків, цвілі, комах стане лише приємним бонусом покупки. І що вже говорити про економію часу та грошей!

Терасна дошка GAMRAT представлена багатьма розмірами, та її поверхня брашована і рифлена з обох боків. Двосторонній тип рифленості (широкий або дрібний) дає можливість вибору і залежить від уподобань. Також завдяки поздовжньому напрямку рифлення вздовж бортів, відведення води відбувається швидко та ефективно.

Декінг GAMRAT зовсім не ковзає. Простий у монтажі. Самонарізи та особливі біти типу TORX йдуть у комплекті до декінгу. А палітра кольору представлена в горіховому, світло-коричневому, темно-коричневому, сірому та графітному варіантах.

Окремо варто згадати про екологічність композитної дошки GAMRAT, яка чудово гармонує з навколишнім середовищем, має значно меншу сприйнятливість до загоряння, на відміну від дерева, нейтральна для страждаючих алергією, може бути перероблена. Все це підтверджено необхідними дозволами та сертифікатами.

Купити терасну дошку для басейну Гамрат:

Вирішили облаштувати лоджію, лазню, сауну, балкон, веранду, хол, вітальню, кухню, альтанку, територію біля басейну, терасу, обшивку фасаду будинку чи паркан? Тоді терасна дошка GAMRAT стане чудовим фінансовим вкладенням. WPC гарантія на 25 років, висока зносостійкість, витривалість великих навантажень, невибагливість у догляді – це лише початок переваг, які оцінить навіть найвибагливіший клієнт. Фахівці компанії ModernPools переконані, що декінг GAMRAT – уособлення мрії настилу, що виправдає будь-які очікування та бажання!

Купуючи у нас, ви можете бути впевнені у якості, надійності та ціновій доступності. Вся продукція якісна та сертифікована. За потреби наші консультанти допоможуть визначитися з моделлю декінгу.

Потрібна консультація із вибором? Залишіть свої координати

Не знайшли, те що шукали?

Отримайте безкоштовну консультацію з будь-якого питання, що Вас цікавить.

Форма зв'язку