Обладнання та аксесуари для басейну

тепловий насос для басейну ціна

Теплові насоси для басейну

іспанська якість та максимальний коефіцієнт ефективності

Батутне накриття для басейну SHIELD

Батутне накриття для басейну

Ваш спокій та захист ваших близьких

Павільйони для басейну

Ваш водний відпочинок цілий рік

Солярна плівка для басейну

Солярна плівка для басейну

збереження тепла та чистоти водного резервуару

Терасна дошка для басейну

Терасна дошка

сучасна, високоякісна та в широкому асортименті

Всього один клік потрібен вам, щоб зв'язатися з нами

Ваш басейн обмежений тільки Вашою фантазією!

Залиште своє повідомлення:

Ви щасливий власник басейну або вивчаєте відомості для майбутньої покупки? Тоді ця інформація для вас. Басейн справді сьогодні не розкіш. Доводиться вирішувати безліч питань: який вибрати басейн, який метод дезінфекції підійде, яку хімію використовувати для резервуара, як мінімізувати час на обслуговування штучної водойми, консервацію та інші. І все це можна описати двома словами – «дорого» та «витратно». Тому прагнення до економії цілком зрозуміле.

Різне обладнання та аксесуари для басейну допоможуть вам у цьому. Першим пунктом у списку, на якому скорочують фінансові витрати, можна вважати витрати на дезінфекцію, фільтрацію, електроенергію, додавання та нагрівання води. Тому фахівці MODERN-POOLS рекомендують звернути увагу на систему накриттів та розглянути її як одну з можливостей зробити утримання штучного водоймища меншою мірою витратним, водночас ефективним та надійним. Також з метою зниження витрат на підігрів ми рекомендуємо висунути на перший план теплові насоси як альтернативу котлам. А декінг доповнить картину тепла та затишку.

тепловий насос для басейну ціна

Тепловий насос для басейну

це енергоефективний пристрій, який працює на альтернативних джерелах енергії. Агрегат пристосований власними силами подолати всі теплові навантаження або функціонувати разом із додатковими агрегатами тепла: котлом, сонячними панелями, вбудованими ТЕНами. У системах теплопостачання використовуються ґрунтові, водяні та повітряні теплові насоси. Для них характерний автоматизм у точній підтримці встановленої температури води в басейні, адаптивність під будь-які системи теплопостачання та економія витрат у порівнянні з електронагрівом до 80%.

Павільйон для басейну

це споруда чи будиночок для басейну. Павільйони бувають мобільні, стаціонарні та розсувні. А по висоті – низькі, середні, високі, комбіновані споруди та конструкції для СПА-басейнів. Їхня форма залежить від виду басейну. Необхідність у павільйоні обумовлена зниженням теплових витрат, економією на обігріві басейну та витратах речовин для дезінфекції, захистом від ультрафіолетових променів, опадів та інших природних явищ, зниженням рівня випаровування та витрат води, продовженням купального сезону.

Солярна плівка для басейну

Солярна плівка для басейну

це поліетиленова плівка з великою кількістю повітряних камер, яка підтримує температуру в резервуарі, створює перешкоду випаровуванню, що скорочує витрати на доливку води, перешкоджає попаданню різного сміття у воду, в результаті чого для догляду за резервуаром необхідно менше часу і меншою мірою витрат речовин дезінфекції . Для критих басейнів застосування солярної плівки обумовлено також скороченням витрат на осушення повітря та вентиляцію. А через відсутність підвищеної вологи попереджається виникнення конденсату та розвиток грибків та плісняви, що в кінцевому результаті продовжує строк служби оздоблення приміщення.

Батутне накриття для басейну SHIELD

Батутне накриття для басейну

це тент із міцної поліпропіленової ситотканини, який не гниє, стійкий до ультрафіолетових променів, не висихає, стійкий до дії хімічних речовин, не втрачає своїх характеристик з часом. Виготовляється накриття ексклюзивно для резервуара замовника, враховуючи всі особливості водоймища: форму чаші, наявність водоспадів, сходів, гірок та поручнів, специфіку навколишнього ландшафту. Технологія батутного накриття являє собою певною мірою мембрану. Пропускає через себе воду (дощову та талу), але не допускає потрапляння забруднювачів (пилу, листя, піску та іншого) у чашу водойми. Надалі не з'являються накопичення у вигляді «водних кишень» на поверхні тенту. Таким чином, через надходження свіжого повітря вода не «задихнеться» в резервуарі. Спосіб розробки матеріалу батутного накриття також захищає його зовнішню частину від ультрафіолетових променів, а внутрішню від хімічних речовин, які застосовують для дезінфекції.

Терасна дошка для басейну

Терасна дошка або декінг

це оправа для басейну, яка облагороджує простір навколо резервуара і формує теплу, неслизьку, легку у догляді підлогу. Вона є настилкою із щільно встановлених прилеглих планок. Виготовляється у модифікації масиву або дерево-полімерного композиту (ДПК). Декінг із справжнього дерева представлений односмуговими ламелями і більш відомий як садовий паркет. Виготовляється з атмосферо- та водостійких порід деревини (модерниці, тику, ясеню, азобі та інших). Вироби бувають струганими, термообробленими або пресованими. Для забезпечення безпеки терасної дошки від руйнівного впливу води настил піддають обробці антисептичними просоченнями, гідрофобізуючими ґрунтовками, фінішними оліями або восками для терас, емалями для зовнішніх робіт та іншим. Альтернатива масиву – композитні ламелі або модулі, виготовлені із з'єднання деревного порошку та термополімерних сполучних (поліетиленових, поліпропіленових). Чим більша кількість першого компонента, тим вища якість продукту. Рельєфна поверхня ДПК представлена ​​досить широкою палітрою кольорів, а підібрати терасну дошку потрібно виходячи з класу навантаження.

Бажаєте купити обладнання та аксесуари для басейну?

Підхід компанії MODERN-POOLS індивідуальний для кожного клієнта. Ви можете бути впевнені, що врахуються всі ваші побажання та особливості вашого резервуара від місця розташування на ділянці та до технологічного обладнання басейну. А цінова політика компанії приємно здивує.
Не знайшли, те що шукали?

Отримайте безкоштовну консультацію з будь-якого питання, що Вас цікавить.

Форма зв'язку